22:12, 17 Ianuarie 2018
, PRO TV

Initiativa unui socialist de a interzice detinerea dublei cetatenii functionarilor publici care au acces la secretele de stat a primit aviz negativ de la guvern - VIDEO


Initiativa unui socialist de a interzice detinerea dublei cetatenii functionarilor publici care au acces la secretele de stat a primit aviz negativ de la guvern. Executivul spune ca Moldova este obligata sa garanteze aceleasi drepturi si obligatii pentru toti cetatenii, prin urmare nu poate sustine aceasta idee.


 

Vladimir Turcan este deputatul socialist care a venit cu acest proiect in legislativ. In conditiile in care, de mai multe ori, liberalii le-au reprosat celor din PSRM ca ar avea si cetatenia Romaniei.

 

Persoanele vizate comentau anterior ca si-au luat pasapoarte romanesti pentru ca ar face afaceri acolo, insa ar fi depus deja solicitarea de a renunta la ele.

 

Ultima oara guvernul a dat aviz negativ unei alte initiative a socialistilor care presupunea ca magistratii Curtii Constitutionale sa nu poata detine doua cetatenii.

Alte ştiri despre: