17:43, 17 Noiembrie 2017
, PRO TV

In ultima zi de campanie, socialistii au tinut sa le aminteasca deputatilor despre referendum. Astazi, pe masa fiecarui deputat, ei au pus cate un pliant, in care ii indeamna sa iasa la vot - VIDEO


In ultima zi de campanie, socialistii au tinut sa le aminteasca deputatilor despre referendum. Astazi, pe masa fiecarui deputat, ei au pus cate un pliant, in care ii indeamna sa iasa la vot. Liberalii spun ca este un gest disperat, iar unii chiar au rupt foaia in bucati, in semn de protest.Dupa casutele postale ale orasenilor, pliantele electorale au ajuns in Parlament. Asa ca la inceputul sedintei, asa cum era de asteptat, cu o reactie a venit liderul liberal.

 

Mihai GHIMPU, DEPUTAT PL: “Mersi socialistilor, v-ati trezit macar in al 12-lea ceas.”

 

 Vlad BATRINCEA, DEPUTAT PSRM: “Primaria e corupta.”

 

 Andrian CANDU, PRESEDINTELE PARLAMENTULUI: “Asta e companie electorala nu se poate.”

 

 Mihai GHIMPU, DEPUTAT PL: “Cel mai alterat produs din RM este PSRM.”

 

 In pliant socialistii ii indeamna pe alesii poporului sa iasa la referendum, altfel, spun ei, capitala va ramane in mainile democratilor, care ar fi pus-o in functie pe Silvia Radu si l-ar santaja, prin dosare, pe Dorin Chirtoaca. 

 

Sergiu SIRBU, DEPUTAT PD: “Eu pliantul l-am pliat in patru si l-am ascuns sub masa./Nu cred ca parlamentul este cea mai buna metoda de agitatie.”

 

 Liberalii sustin ca e o miscare disperata.

 

Valerian BEJAN, DEPUTAT PL: “Se apuca de ultimul fir de iarba atunci cand se ineaca si se duc la fund. Au vazut ca nu mai au nicio sansa.”

 

 Ca sa-si arate si mai mult nemultumire, unii pur si simplu au rupt foaia.

 

Alina ZOTEA, DEPUTAT PL: “Nu am rupt demonstrativ, este un referendum ilegal. Credeti-ma sunt niste pliante calitative, ca re costa foarte mult si mai bine ar dona acesti bani.”

 

 Grigore NOVAC, DEPUTAT PSRM: “Eii doamna Zotea daca are atata minte, daca doar asta poate sa o faca.“

 

 Vlad BATRINCEA, DEPUTAT PSRM: “Liberalii s-au deprins ca in acesti ani primaria a devenit o cormusca si normal ca nu vor sa se lepede de ea.”

 

 Pliantul mai contine informatii despre modalitatea de vot, dar si programul de lucru al sectiilor.

 

Maria CIOBANU, DEPUTAT PLDM: “Eu cred ca trebuiau astazi penalizati. Nu au dreptul sa faca agitatei electorala in plen.”

 

 Tudor DELIU, DEPUTAT PLDM: “Nu vrem sa fim parte a reglarilor de conturi dintre unele formatiuni politice.”

 

 In ultima zi de campanie si fostul socialist, Igor Dodon a chemat oamenii la vot. Presedintele sustine ca doar astazi se poate pune capat la ceea ce el numeste haos si ca de aceasta data nu este vorba de o alegere geopolitica. Plebiscitul va avea loc duminica. Ca sa fie validat este necesar ca cel putin o treime din oraseni sa participe.

Alte ştiri despre: