20:03, 14 Mai 2018
, PRO TV

In ultima saptamana de campanie pentru localele din capitala Valeriu Munteanu critica programele contracandidatilor sai, spunand ca sunt lipsite de viziune - VIDEO


In ultima saptamana de campanie pentru localele din capitala Valeriu Munteanu critica programele contracandidatilor sai, spunand ca sunt lipsite de viziune. Constantin Codreanu sustine ca se fac presiuni pentru ca el sa fie exclus din cursa. Iar socialistul Ion Ceban promite salarii mai mari angajatilor Directiei locativ-comunale.Candidatul PUN, Constantin Codreanu sustine ca la Consiuliul Electoral de Circumscriptie au fost depuse patru sesizari pentru excluderea sa din cursa: doua din partea PSRM, una din partea partidului Sor si una de la Partidul National Liberal. 

 

Constantin CODREANU, CANDIDAT PUN: „Nicio contesatie nu au nicio baza legala.  Atat in cazul pozelor pe care le am distribuit alaturi de presedintele Klaus Iohannis, cat si in alte cazuri, vreau sa spun ca nici in unul din aceste cazuri nu putem vorbi de agitatie electorala.”

 

 Pe de alta parte, candidatul PNL, Alexandra Can sustine ca formatiunea din care face parte nu a depus nicio sezizare, iar prezentantii Consiuliul Electoral de Circumscriptie ne-au comunicat ca au fost depuse doar cate o sesizare de la PSRM, partidul Sor si una de la o persoana fizica. 

 

Cadidatul PL, Valeriu Munteanu a criticat astazi programele  electorale ale oponentilor sai spunand ca  acestea ar fi fost facute in graba si niciun contracandidat nu arata de unde va lua surse de finantare pentru proiectele promise.

 

Valeriu MUNTEANU, CANDIDAT PL: “Au un program si comportament de campanie care s-ar incadra pentru un candidat care aspira la sefia intreprinderilor municipale Spatii verzi, Lumteh sau Exdrupo si nicidecum pentru functia de primar de Chisinau."

 

 Candidatul liberalilor a vorbit, in special, despre programul Silviei Radu, al socialistului Ion Ceban si al candidatului PPDA, Andrei Nastase. In replica, Andrei Nastase i-a sugerat lui Munteanu sa citeasca mai atent programul sau electoral, iar purtatorul de cuvant al Silviei Radu si Ion Ceban a spus ca nu comenteaza astfel de acuzatii.

 

Tot despre finante a vorbit astazi si socialistul Ion Ceban. Acesta a dat asigurari ca va majora salariile angajatilor directiei locativ-comunale daca va ajunge primar. Nu a putut spune de ce suma este nevoie pentru ca lefurile sa creasca si de unde va lua banii. 

 

Ion CEBAN, CANIDAT PSRM: „Calculam, calculam.”

 

 Alegerile locale noi in Chisinau vor avea loc duminica aceasta. 

Alte ştiri despre: