14:32, 30 Noiembrie 2018
, PRO TV

In ajun de Ziua Nationala a Romaniei, liberalii au venit la ultima sedinta din aceasta legislatura a Parlamentului in camasi nationale. Imbracati in straie de sarbatoare, acestia au tinut sa felicite romanii de peste Prut - VIDEO


In ajun de Ziua Nationala a Romaniei, liberalii au venit la ultima sedinta din aceasta legislatura a parlamentului in camasi nationale. Imbracati in straie de sarbatoare, acestia au tinut sa felicite romanii de peste Prut. Si presedintele Parlamentului a avut o urare. De aceasta data, comunistii si socialistii nu au intervenit, deoarece au absentat.


 

Mihai GHIMPU, LIDER PL: “Sa felicit toti romanii cu ziua natioanala a Romaniei de 1 decembrie. Sa spunem la Multi Ani, Romania. Traiasca, frati romani."

 

Andrian CANDU, PRESEDINTELE PARLAMENTULUI: “Mi-ati luat-o inainte. Merita sa felicitam, deoarece joaca un rol important si suportul care il aduce Romania...Felicitari tuturor.”

 

Ca sa marcheze evenimentul, liberalii s-au imbracat in camasi nationale.

 

Mihai GHIMPU, LIDER PL: “E legata de Ziua Unirii, 1 decembrie. - Maine e 1 decembrie. - Da, dar maine e sambata, dar azi e sedinta de parlament.”

 

Astazi si maine sunt programate un sir de evenimente, menite sa marcheze Ziua Nationala a Romaniei, dar si un secol de la Marea Unire. In aceasta seara, pe strada pietonala vor fi aprinse 100 de lumanari in culorile tricolorului, albastre, galbene si rosii.

 

In jurul acestora ar urma ulterior sa fie incinsa o hora a Unirii. Dupa eveniment, patru autocare vor porni spre Alba Iulia, unde membrii asociatiilor unioniste vor participa la manifestatiile ce vor avea loc acolo. Intre timp, la noi in tara, maine dimineata va avea loc un mars care se va incheia in scuarul Teatrului de Opera si Balet, unde va fi organizat un concert de cantece patriotice.

Alte ştiri despre: