19:31, 20 Octombrie 2018
, PRO TV

Ilan Sor a adus un summit european la Orhei pentru a demonstra partidelor pro-europene ca are suportul UE. Primarul a tinut astazi un briefing si si-a etalat reusita - VIDEO


Ilan Sor a adus un summit european la Orhei pentru a demonstra partidelor pro-europene ca are suportul UE. Primarul a tinut astazi un briefing si si-a etalat reusita. El sustine ca si eurodeputati au participat la manifestatia organizata acolo.


 

Ilan SOR, PRIMARUL DE ORHEI: “Astazi vreau sa va fac cunoascuta pozitia mea. Eu sunt un om care respecta si pretuieste valorile europeana. Eu voi lupta ca sa le aduc acasa.”

 

 Evenimentul, pe care Sor l-a calificat istoric, a purtat denumirea de Summit-ul Aliantei Conservatorilor si Reformistilor Europeni. Primarul de Orhei a declarat dupa manifestatie ca daca unii politicieni sustin ca au monopolizat prietenia cu Europa, situatia ar fi, de fapt, alta.

 

Acesta mentioneaza ca are sustinere din partea unor membri ai comunitatii UE. Alianta care a venit in Moldova si a participat la eveniment detine 72 de membri in Parlamentul European, din numarul total de 751.

 

Formatiunea se declara eurosceptica si vrea reformarea Uniunii Europene. Ilan Sor a fost condamnat la sapte ani de inchisoare de prima instanta, in dosarul BEM.

Alte ştiri despre: