16:47, 22 Ianuarie 2019
, PRO TV

Igor Dodon si-a lansat Miscarea Populara Patriotica pentru sustinerea sa. Seful statului sustine ca initiativa a venit din partea oamenilor si a fost creata pentru apararea statalitatii - VIDEO


Igor Dodon si-a lansat astazi Miscarea Populara Patriotica pentru sustinerea sa. Seful statului sustine ca initiativa a venit din partea oamenilor si a fost creata pentru apararea statalitatii. Multi dintre cei adunati in fata presedintiei, nu au prea inteles pentru ce au venit.Intrevederea lui Igor Dodon la presedintie cu sustinatorii a fost anuntata pentru ora 11 si 30 de minute. Presa a fost invitata in holul institutiei, in timp ce in curte se adunau sute de oameni. Jurnalistii nu au fost lasati sa iasa afara pana cand curtea nu a fost plina.  

 

Imediat dupa ce oamenii s-au aranjat pe scarile din fata presedentiei, in fata multumii a iesit Igor Dodon.Acesta a declarat ca a primit sute de mesaje in care oamenii il roaga sa creeze o miscare populara. 

 

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: “Azi sunteti aici ca grup de initiativa de aparare a Presedintiei si statului prezidential.”

 

Dupa discursul lui Dodon, cei prezenti au fost invitati la microfon. Cei mai multi si-au citit adresarea catre presedinte de pe foaie.Iar apoi ne-au spus ca au fost adusi la manifestatie cu autocarele.

 

“De ce ati venit? Ca sa vedem...presedintele parlamentului Igor Dodon.”

 

 Unii fiind luati chiar de la munca.

 

“Cine va chemat de la lucru am venit si ne-au spus sa venim sa-l sustinem pe Dodon.”

 

Si pentru ca scarile din fata prsedentiei erau acoperite de gheata, oamenii isi stapaneau cu greu picioarele ca sa nu alunece.

 

Nu au lipsit fostii colegi ai presedintelui – socialistii, pe care acesta a anuntat ca-i va sustine la parlamentare.

 

Si pentru ca unii s-au pomenit pentru prima data in fata presedentiei, unii si-au dorit sa vada si interioul insitutiei dupa reparatie. 

 

“Am vazut la televizor.”

 

De la tribuna, Igor Dodon a anuntat ca i-ar placea ca manifestatia sa mai continua, dar… e prea frig afara. 

 

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: "Cine este pentru istoria Moldovei? Cine - pentru limba moldoveneasca?”

 

Inainte de asta, presedintele a facut o baie de multime.

 

In timp ce multimea se imprastia, seful statului a indemnat presa sa intre din nou in presedintie si a declarat ca miscarea isi va intensifica actiunile in primavara.

 

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA:Daca se va incerca la eventuale suspendari oamenii ma vor sustine.” 

 

 Ieri, seful statului a declarat ca nu va participa la alegerile parlamenatare din februarie, insa va oferi toata sustinerea  socialistilor.

Alte ştiri despre: