20:06, 14 Mai 2018
, PRO TV

Igor Dodon se afla la Soci unde participa la sedinta sefilor de state, membre ale Uniunii Euroasiatice, in cadrul careia Moldova are statut de observator - VIDEO


Presedintele Igor Dodon se afla la Soci unde participa la sedinta sefilor de state, membre ale Uniunii Euroasiatice, in cadrul careia Moldova are statut de observator. Dodon s-a laudat pe facebook ca a dat mana cu proaspatul premier al Armeniei, Nikol Pahinian si a stat de vorba cu liderul de la Minsk, Alexandr Lukasenko. La Soci el ar urma sa se intalneasca si cu Vladimir Putin.Igor Dodon a scris pe facebook despre faptul ca s-a vazut cu Alexandr Lukasenko, care i-a spus ca urmareste atent situatia de la noi din tara. Presedintel l-a cunoscut astazi pe noul prim-ministru al Armeniei, ales saptamana trecuta dupa 3 saptamani de proteste.

 

Dodon l-a invitat la noi in tara pe Nikol Pashinian, iar in noiembrie acesta ar putea veni. Pasinian a avut astazi o intrevedere si cu  Vladimir Putin. Cei doi au discutat despre intarirea relatiilor dintre cele doua state, iar presedintele rus i-a urat succes.

 

Vladimir PUTIN, PRESEDINTE RUSIA: “Pentru noi Armenia este unul dintre cei mai apropiati partener si aliati, atat in domeniul economic cat in cel al securitatii. Sper ca relatiile noastre se vor dezvolta cu aceeasi dinamica ca si de obicei.”

 

 La randul sau si Pashinian l-a felicitat pe  presedintele Rusiei, ales pentru a patra oara in funcrtie. 

Alte ştiri despre: