13:26, 18 Mai 2017
, PRO TV

In ziua in care comunitatea LGBT va organiza un mars, Igor Dodon anunta ca va organiza manifestatii de amploare pentru sustinere si promovarea valorilor familiei traditionale


Igor Dodon este categoric impotriva organizarii marsului comunitatii LGBT, asa ca a anuntat pe pagina sa de facebook ca a dispus organizarea amplelor manifestari de sustinere si promovare a valorilor familiei traditionale.


 

Potrivit lui Igor Dodon, aceasta nu este doar pozitia sa personala, ci si a tuturor cetatenilor Republicii Moldova. 

 

"Imi expun pozitia categorica impotriva desfasurarii marsurilor comunitatii LGBT. Am adus la cunostinta Ambasadorului Extraordinar si Plenipotentiar al SUA in Republica Moldova, E.S. James D. Pettit ca nu este doar pozitia mea personala dar si a majoritatii covarsitoare a cetatenilor Republicii Moldova. Am mentionat foarte clar ca astfel de actiuni contravin flagrant valorilor noastre traditionale, religiei ortodoxe si moralitatii. Ele nu pot si nu vor fi acceptate de mine personal, dar si de intreaga societate. In acest context am dispus organizarea amplelor manifestari de sustinere si promovare a valorilor familiei traditionale, care vor incepe duminica, ora 11.00 in Piata Marii Adunari Nationale. In cadrul discutiei am abordat, totodata, subiecte ce tin de modificarile Codului Electoral, reforma Guvernului, referendumul cu privire la demisia primarului general, dar si progresul in reglementarea diferendului transnistrean.", a scris Igor Dodon pe pagia sa de facebook. 

Alte ştiri despre: