16:11, 1 Ianuarie 2018
, PRO TV

Igor Dodon a vrut sa iasa din tipare? La traditionalul mesaj de felicitare de Revelion, presedintele a vorbit nu de unul singur, ci si-a luat si sotia - VIDEO


Igor Dodon a vrut sa iasa din tipare? La traditionalul mesaj de felicitare de Revelion, presedintele a vorbit nu de unul singur, ci si-a luat si sotia. Au fost schimbate si imaginile de fundal. Acest lucru insa a fost criticat de unii internauti, care au spus ca a fost cea mai mare tampenie pe care a putut-o face presedintele. Deocamdata Dodon nu a reactionat.


 

Igor DODON, PRESEDINTE: “Pentru mine si sotia mea Galina este o mare onoare sa va adresam un mesaj de felicitare cu venirea Anului Nou.”

 

 Asa a inceput discursul presedintelui, care a a fost transmis in direct la postul public de televiziune cu 5 minute inainte de miezul noptii. A fost cel de-al doilea revelion in care Igor Dodon ii felicita pe moldoveni. Seful statului insa nu apare de unul singur, asa cum s-a intamplat anul trecut, ci impreuna cu sotia sa Galina Dodon. 

 

Galina DODON, SOTIA PRESEDINTELUI: "Imi doresc ca fiecare copil sa creasca sanatos, ca toate famiile sa aiba tot necesarul."

 

 A fost schimbat si fundalul traditional. Cei doi stau asezati pe fotolii la focul unui semineu. Felicitarea a fost criticata pe retelele de socializare. Fostul consilier al ex-presedintelui Nicolae Timofti, Aurelia Peru, a spus ca Galina Dodonu nu avea ce cauta in video, avand in vedere ca mesajul de felicitare face parte dintr-un proces institutional. Purtatorul de cuvant al presedintelui nu a raspuns la telefon pentru a comenta. Presedintele a felicitat si minoritatile nationale.

 

Igor DODON, PRESEDINTE: “Cu placere privim spectacolele in limba rusa, dansam pe ritmuri gagauze si fredonam cantece in bulgara sau ucraineana. Suntem un tot intreg, un singur popor.”

 

 De parca am fi in campanie electorala, mesaje video de felicitare au avut mai ca toti liderii de partid. Maia Sandu crede ca 2018 va fi un an al schimbarii. 

 

Maia SANDU, LIDER PAS: “Ce se intampal azi in md este fara bun simt, oamenii fara valoare a-au cocotat... Astazi cu 2018 dupa usa intelegem si mai acut cat de important e sa schimbam modul banditesc de conducere a tarii, chiar daca cei de al guvernare vor sa conduca.”

 

 Iar liderul liberalilor si-a amintit de Unire. 

 

Mihai GHIMPU, LIDER PL: “Dragi romani, anul 2018 este un an crucial, unirea cu ro sa devina principala tema de dezbatere si sa fie savarsita printr-un parlament unionist.”

 

 Vlad Plahotniuc a postat un colaj cu poze in care apare la diferite evenimente. El le-a urat moldovenilor cutezanta in aspiratii. Iar liderul Platformei “DA” a venit cu un mesaj video subtitrat in limba engleza.

 

Andrei NASTASE, LIDER PLATFORMA DA: “Va doresc o viata demna in pace si adevar, in sanatate si belsug. La multi Ani fericiti.”

 

 O urare a facut si bascanul Autonomiei Gagauze.

 

Irina VLAH, BASCANUL UTA GAGAUZIA: “Astazi vinul din Gagauzia este un brand mondial. Ne mandrim cu dumneavoastra, dragi muncitori. Autonomia Gagauza este un exemplu unic. Noi colaboram foarte bine cu Rusia si Turcia, UE si statele CSI. “

Alte ştiri despre: