11:47, 19 Martie 2018
, PRO TV

Igor Dodon a semnat decretul privind numirea Victoriei Ifodi in functia de ministrul al Justitiei: "Sper ca se va impune si va promova reformele necesare in justitie"


Presedintele Igor Dodon a semnat decretul de numire a Victoriei Iftodi in functia de ministru al justitiei. Anuntul a fost facut de catre acesta pe pagina sa de facebook.


 

Dodon spune ca o cunoaste personal pe Victoria Iftodi si crede ca este una dintre putinele persoane care corespunde criteriilor de integritate. Astfel Iftodi devine primul ministru din Guvernul Filip, acceptat de Dodon.

 

Pana acum, presedintele a respins toate candidaturile si a fost suspendat de cateva ori. Adrian Candu fiind cel care a semnat decretele. Victoria Iftodi, a fost Ministra a Justitiei in guvernul Tarlev in perioada comunista, iar anul trecut a devenit membru al Curtii Constitutionale.

 

Functia de Ministru al Justitiei a deventi vacanta dupa demisia lui Alexandru Tanase, care a decis sa se retraga din viata publica dupa apartia pretinsei discutii telefonice  cu Veceslav Platon.

 

 

Mesajul postat de Igor Dodon:

Alte ştiri despre: