10:41, 22 Noiembrie 2017
, PRO TV

Iata cum BITCOIN iti poate aduce profit


Bitcoin-ul (sau BTC/USD) a inregistrat o crestere de circa 100% in 2016 si peste 700% in 2017, de la 900$ la 8000$. Si de multe ori, tot auzind despre perspectivele acestei super-criptomonede, v-ati tot întrebat „Cum sa profit si eu cu Bitcoin?” sau cu alte criptovalute…
La general, puteţi profita prin 2 metode – minat sau tranzacţionare:

 

Minatul – folosind calculatorul propriu şi anumite soft-uri, se pot obţine părti din bitcoini ca rasplată pentru efortul făcut de calculatorul Dvs pentru calculul diverselor operaţii matematice complexe. Complexitatea operaţiilor matematice creşte rapid, iar cantitatea de monede este limitată, astfel, în momentul de faţă minatul de Bitcoin nu mai este atât de rentabil.

 

Tranzacţionarea – speculare pe dinamica preţului pe bursă – cumpăraţi la o valoare mică şi îi vindeţi după un anumit timp la o valoare mai mare. Cînd preţul scade din nou, iarăşi repetaţi procedura. Din cauza popularităţii, perspectivelor şi numărului limitat de monede, tendinţa generală a Bitcoin-ului este pozitivă. Iar în perioadele scurte de timp, atunci cînd preţul scade, iar cei care îi păstrează - pierd, ATENȚIE, anume prin intermediul unui cont bursier putem profita şi atunci cînd preţul scade!

 

Iată care a fost dinamica şi posibilităţile pentru investiţii în 2017:

 Avantajele tranzacţionării prin cont bursier:

 

 - în primul rînd nivelul înalt de siguranţă al fondurilor

- procedură simplă de deschidere a contului

- comisioane pentru deservire cu mult mai mici

- puteţi profita atît pe creşterea preţului, cît şi pe scăderea lui

 

Există investitori informaţi şi traderi care pot recunoaşte modele din diagrame de preţ şi le folosesc pentru a ieşi cu profit din piaţă. După cum se vede în imaginea de sus, au fost de ajuns doar cîteva tranzacţii pe an sau pe lună pentru a profita din evoluţia grandioasă a Bitcoin-ului.

 

Funcţionalul platformei de lucru este destul de clar şi îl puteţi îsuşi în doar cîteva lecţii.

Pentru a începe tranzacţionarea, aveti nevoie de un cont cu ieşire la graficele cotaţiilor pe bursă. Iată paşii:

 

1. Deschideţi un Cont Bursier  – gratuit

2. Tranzacţionaţi – cu comision mic pentru deservire

3. Creşteţi capitalul şi Retrageţi fonduri – orice sume deţinute

 

                                                                           Deschideţi Cont Bursier 

 

Important: Toţi participanţii burselor internaţionale, care fac parte şi din Comunitatea Traderilor din Moldova - Forex.md, indiferent de nivelul de pregătire sau clasa financiară, pot beneficia mereu de suport şi consultaţii gratuite, instruire, strategii/tehnici de tranzacţionare şi idei/analize ale activelor financiare interesante.

 

Contacte:

022-211-711, 060-63-62-62

Chişinău, str. Alba-Iulia 23/4, et.3

 

*Acest articol este un produs comercial

Alte ştiri despre: