21:10, 26 Aprilie 2018
, PRO TV

Grigore Petrenko: "A fost o rasturnare in municipiul Balti. Plahotniuc si PD nu a inaintat un candidat la Balti, ei il sustin pe socialistul Alexandru Usatii"


Plahotniuc si Partidul Democrat nu au inaintat nici un candidat pentru sefia municipiului Balti, pentru ca ei il sustin pe cocncurentul electoral Alexandru Usatii de la PSRM, asta a declarat Grigore Petrenko in cadrul emisiunii InPROfunzime.


 

Grigore PETRENKO, PRESEDINTE  PARTIDUL "CASA NOASTRA":  "A fost o rasturnare in municipiul Blati, refugiati din PD, reprezentantul PSRM, aceste papuse, ori liberari, democrati - sunt de fapt in aceesi piesa. Astazi Plahotniuc si PD nu a inaintat niciun candidat la Balti, ei il sustin pe Alexandru Usatii, PSRM."

 

Vitali PAVLICENCO, PRESEDINTE PNL: "In Parlament e aceeasi coalitie pestrita. Trebuie sa ne gindim ce sa facem mai departe, sunt legitimate entitati polititce prin voturile cetatenilor. Nestiind ca vor fi alegeri locale, noi am lansat apeluri de coalizare, noi la fel am lansat apeluri, e nevoie pentru ca sa ne aparam voturile, s-au deschis alte cai de comunicare. Exista polisibiltatea ca unii canditati sa se retraga."

Alte ştiri despre: