10:52, 20 Octombrie 2017
, PRO TV

Ghimpu face rime despre referendum: "Nu iesi la vot, stai acasa si fa compot"


Mihai Ghimpu a declarat astazi ca ieri, la Strasbourg, Congresul Autoritatilor Locale si Regionale al Consiliului Europei a adoptat o rezolutie in ceea ce priveste suspendarea lui Dorin Chirtoaca din functia de primar de Chisinau. In acest context, liderul PL a facut o rima despre referendum " Nu iesi la vot, stai acasa si fa compot".


 

Mihai Ghimpu a vorbit despre rezolutia adoptata ieri de Congresul Autoritatilor Locale si Regionale al Consiliului Europei, in care se mentioneaza ca suspendarea lui Dorin Chirtoaca din functia de primar de Chisinau si procesele intentate pe numele acestuia trezesc ingrijorari si ca institutia va monitoriza atent cazul.

 

Liderul PL afirma ca din aceasta cauza, Moldova ar putea sa ramana ani buni sub monitorizarea Consiliului Europei.

 

Mihai GHIMPU, LIDER PL:  "Trist este sa va spun ca in anul in care Consiliul Europei urma sa scoata RM de sub monitorizare, cu aceste presiuni si arestari, monitorizarea va mai dura. Atunci cand Consiliul Europei atentioneaza, toate institutiile europene zic: pazea!

Din cauza ca unii isi arata muschii, RM va ramane izolata."

 

In acest context, liberalul a venit si cu indemn pentru locuitorii capitalei, facand o rima.

 

Mihai GHIMPU, LIDER PL:  "Nu iesi la vot si stai acasa, ca sa rimeze, si fa compot." 

 

Referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoaca va avea loc pe 19 noiembrie. Pana acum, in cursa s-au inregistrat doar socialistii. Consiliul Electoral de Circumscriptie a refuzat ieri sa-l inregistreze pe Dorin Chirtoaca in calitate de participant, pe motiv ca trebuia sa depuna dosarul personal. 

Alte ştiri despre: