02:22, 21 Ianuarie 2016
, PRO TV

GALERIE FOTO - Votarea Guvernului Filip in Parlament. Vuvuzelele socialistilor, ocheada lui Marian Lupu catre Constantin Tutu, blocarea tribunei de catre fractiunea PSRM si schimbul de zambete dintre Resetnicov si Leanca


Miercuri dupa-amiaza, deputatii au acordat vot de incredere Guvernului Pavel Filip, dupa o sedinta speciala care a durat ceva mai mutl de jumatate de ora.


 

Anuntul despre convocarea sedintei de votare a Guvernului a fost facut aina ceeasi zi, ceea ce a starnit nemultumirea fractiunii comunistilor, dar in special a socialistilor. Acestia au boicotat prin zgomot discursul premierului Pavel Filip si au blocat tribuna Parlamentului cu cateva clipe inainte ca Filip sa intentioneze sa se adreseze deputatilor de la aceasta. De asemnea, fractiunea PSRM a cerut o pauza de 3 ore, pentru ca ceilalti deputati socialisti sa ajunga la Parlament, insa cererea a fost repsinsa prin votul celorlalti deputati. In cele din urma, parlamentarii au acordat vot de incredere Guvernului Filip, cu 57 de voturi pentru.

 

Vedeti mai jos o galerie foto realizata de Constantin Grigorita:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alte ştiri despre: