14:30, 4 Ianuarie 2016
, PRO TV

Fractiunea PLDM regreta nevotarea guvernului Sturza din cauza lipsei de cvorum


Un reprezentant a PLDM a iesit in fata presei imediat dupa incheirea sedintei speciale in Parlament, sedinta incheiata din cauza lipsei de cvorum si a declarat ca regreta situatia.


 

Liliana Palihovici, vicepresedintele parlamentului: "Regretam acest fapt si apreciem aceasta actiune ca o iresponasiabilitate a deputatilor, lipsa de educatie si cultura politica. Consideram ca acest candidat si aceasta lista a guvernului au avut dreptul sa fie dezbatute in sedinta de plen a Parlamentului.  Din pacate nu am avut aceasta ocazie. Ne-am fi dorit ca de astazi Moldova sa aiba un guvern. "

 

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat ca conform Constitutiei R. Moldova, seful statului urmeaza sa desemneze din nou un candidat la functia de premier, din cauza ca astazi, in sedinta Parlamentului, numarul deputatilor a fost redus, de 47 din totalul de 101.

 

VEZI SI LIPSA DE CVORUM! Guvernul Sturza, tentativa ESUATA in Parlament. Nicolae Timofti urmeaza sa mai desemneze un candidat la functia de premier

 

*Sursa Foto: palihovici.pldm.md

Alte ştiri despre: