11:00, 19 Decembrie 2011
, In PROfunzime

FOTO. Fostul deputat Vasile Vatamanu a DECEDAT intr-un ACCIDENT CUMPLIT la Straseni


Accident groaznic la Straseni. Fostul deputat Vasile Vatamanu si-a pierdut viata, iar chitaristul formatiei "Noroc" Alexandru Cazacu, impreuna cu alte doua persoane au fost internati in spitalul raional.


 

Potrivit comisarului de politie din Straseni, accidentul s-a petrecut ieri, in jurul orei 19, pe traseul Odesa-Brest, intre satele Greblesti si Codreanca. Automobilul a derapat de pe carosabil si s-a rasturnat. Politistii nu exclud ca soferul, in varsta de 35 de ani, ar fi avut viteza excesiva cand a intrat in cotitura sau ar fi adormit la volan. Acestia, insa, urmeaza sa stabileasca cauza exacta in urma unei anchete.

 

In automobil se aflau 4 persoane. Fostul deputat Vasile Vatamanu impreuna cu chitaristul formatiei "Noroc" Alexandru Cazacu se aflau pe bancheta din spate. Vasile Vatamanu a decedat, iar Alexandru Cazacu a fost internat in sectia de reanimare. Atat starea acestuia, cat si a celorlalti pasageri este in afara oricarui pericol.

 

Vasile Vatamanu a fost intre anii '90-'94 deputat in Parlamentul Republicii Moldova, director general al Agentiei Nationale de presa ”Moldova - press”  a Parlamentului RM. Iar intre anii 1996-2008 a fost ofiter de presa la Federatia Moldoveneasca de Fotbal.

 

Alte ştiri despre: