13:42, 13 Octombrie 2017
, PRO TV

Filip nu aspira la functia de primar al capitalei. Cel putin asta sustine premierul, chiar daca in ultima perioada s-a tot implicat in treburile capitalei - VIDEO


Filip nu aspira la functia de primar al capitalei. Cel putin asta sustine premierul, chiar daca in ultima perioada s-a tot implicat in treburile capitalei. Totusi colegul sau de partid, Andrian Candu, nu exclude ca orasul ar putea inflori in mainile lui Pavel Filip.


 

Pavel FILIP, PRIM-MINISTRU: ”Eu nu am nicio aspiratie asupra acestei functii de primar, cu atat mai mult ca aceasta este o functie electiva.“

 

 Asta a declarat astazi Pavel Filip, dupa ce de la inceputul anului s-a implicat in depozitarea crengilor din capitala, in evacuarea gunoiului, iar recent s-a aratat nemultumit de starea parcarilor din capitala, cerand sa fie luate masuri.  

 

Pavel FILIP, PRIM-MINISTRU: “Problema aceasta a trecut de limitele pe care eu mi le inchipuiam, pentru ca ati vazut ce au depistat acolo institutiile cu functii de raspundere: bani care nu erau luati la evidenta, caiete pe care era scris ca salariile sunt date ilegal.”

 

Andrian CANDU, PRESEDINTELE PARLAMENTULUI: “Daca tot e vorba de o criza in care va implicati nu e vorba ca prim-ministrul sa devina primar, dar primaria Chisinau sa treaca in subordinea guvernului. Probabil ar fi mult mai util. Cu siguranta acuma o sa se porneasca speculatiile. A fost cu titlul de gluma.”

Alte ştiri despre: