14:38, 3 Octombrie 2014
, PRO TV

VIDEO. Fete sexy si luptatori K1 vor sa fie deputati. Candidatii deocheati de pe listele pentru parlamentare


Nebanuite sunt caile politicienilor. Ne-am putea pomeni in viitorul parlament cu un model sau cu luptatorul Constantin Tutu. Acestea sunt doar cateva din aparitiile surpriza de pe listele electorale ale partidelor. Ce personaje curioase se mai avanta in legislativ, aflati in continuare.De la cantec pana la politica mare pare sa fie doar un pas. Ea este Alina Zotea, numarul 19 in lista electorala a Partidului Liberal. In 2012, tanara a incercat sa patrunda in lumea muzicala cu formatia Micki Girls.

 

Absolventa la economie, tanara a fost model, dar si reprezentanta clubului FC Zimbru in proiectul Miss Divizia Nationala. In prezent, ea este asistenta lui Mihai Ghimpu. 

 

Valeriu MUNTEANU, VICEPRESEDINTE PL: " avem 35 de femei, tineri, oameni cinstiti, devotati tarii noastre"

 

Tragem cu ochiul pe lista democratilor. Primul este Marian Lupu, urmat de Vlad Plahotniuc, Igor Corman, Andrian Candu, Dumitru Diacov, Pavel Filip. Pe locul 7 il gasim pe secretarul general al PD, Constantin Botnari, cunoscut drept o persoana foarte apropiata a lui Vlad Plahotniuc. Inca atunci cand milionarul era deputat in parlament, Botnari il insotea mereu. O surpriza si mai mare vine pe locul 10.

 

Exact, luptatorul Constantin Tutu, campion la K1, are toate sansele sa ocupe un fotoliu in parlament. Tutu este si el cunoscut drept un apropiat al lui Vlad Plahotniuc.

 

Constantin Tutu a fost implicat in 2012 intr-o reglare de conturi la Orhei, soldata cu moartea interlopului Alexei Veretco, alias Krasavcik. Sportivul a fost dat in cautare de politie pentru complicitate la omor, insa dupa ce asasinul s-a predat, Tutu a fost scos de sub urmarire penala. 

 

Sergiu SIRBU, MEMBRU PD: " Partidul Democrat tine mult la integritatea persoanelor."

 

Democratii afirma ca in primii 20 se regasesc aproape in totalitate cei pe care oamenii i-au ales la scrutinul intern de duminica. Au facut totusi si modificari.

 

Sergiu SIRBU, MEMBRU PD: " domnul guma a fost votat, dar la consiliu national politic nu a fost acceptat.

 

Trecem in tabara liberal-democratilor. Pe locul 11 il gasim pe cumnatul lui Vlad Filat, Victor Rosca. El este fratele Sandei Filat, prima sotie a liderului PLDM si secretarul general al liberal-democratilor. In acelasi timp, vicepresedintele PLDM Valeriu Strelet declara ca partidul a avut o singura lista. Asta dupa ce ieri deputatul Simion Furdui a declarat ca Iurie Leanca ar fi venit la Filat cu propia lista si a amenintat cu plecarea din partid daca nu i-o accepta.

 

Valeriu STRELET, VICEPRESEDINTE PLDM: " suparari ca nu s-a regasi in lucru."

 

Astazi si liberalii reformatori si-au prezentat lista cu care merg in alegeri. Pe primele pozitii sunt Ion Hadarca, Tatiana Potang si Oleg Bodrug. Ana Gutu nu se regaseste in primii zece.

Alte ştiri despre: lista electorala, Constantin Tutu, alegeri,