16:42, 26 Aprilie 2018
, PRO TV

Fara cumetrism la primarie, fara camioane in oras si autobuze scolare pentru toate institutiile din capitala. Sunt promisiunile candidatului Partidului Popular la primaria capitalei - VIDEO


Fara cumetrism la primarie, fara camioane in oras si autobuze scolare pentru toate institutiile din capitala. Sunt promisiunile candidatului Partidului Popular la primaria capitalei. Maxim Braila vrea sa scoata maxi-taxurile de pe ruta si sa elibereze centrul orasului de automobile.


 

Maxim BRAILA, CANDIDAT PARTIDUL POPULAR RM: M-am saturat sa circul zilnic in transport public aglomerat si sa stau in ambuteiaj, m-am saturat zi de zi sa simt pe propria piele... imi cer scuze, am emotii, m-am saturat sa ma intorc acasa si sa-mi fie frica.”

 

Emotionat, Maxim Braila, cel mai tanar candidat la sefia municipiului in varsta de 25 de ani, crede ca intr-un an va reusi sa inceapa toate proictele enuntate astazi in programul sau electoral. Acesta vrea ca toate documentele de la primarie sa fie in format electronic si nu pe hartie, sa scoata garile auto la periferia orasului, sa construiasca parcari cu plata in oras si sa asigure toate scolile cu autobuze.

 

Maxim BRAILA, CANDIDAT PARTIDUL POPULAR RM: ”Copiii vor fi protejati de la pragul casei pana acasa.”

 

Intrebat de unde va lua bani ca sa faca tot ce a promis, avand in vedere ca bugetul municipal pentru 2018 a fost deja votat, iar orice rectificare se face prin consiliul municipal, Braila a spus ca...

 

Maxim BRAILA, CANDIDAT PARTIDUL POPULAR RM: “- Deja sunt bani in bugetul municipal. - Sunt, dar ei sunt deja repartizati. - Repartizati in conformitate cu proiectul care este. Mai mult ca atat, noi vom putea sa atragem parteneri publici privati in vederea realizarii obiectivelor care sunt.”

 

Maxim Braila va avea in buletinul de vot numarul 10.

Alte ştiri despre: