15:09, 11 Mai 2012
, In Profunzime

Eugen Tomac demisioneaza din functia de secretar de stat DRP!


Eugen Tomac, secretarul de stat al Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni, va demisiona din functie! A anuntat acesta astazi in cadrul unei conferinte de presa. Tomac isi explica decizia prin faptul ca Partidul Liberal Democrat din Romania a trecut in opozitie. „Formatiunea politica din care fac parte a intrat in opozitie si mi se pare firesc sa fac acelasi lucru. Sper ca actualul Guvern sa continue actiunile Guvernului Boc si Ungureanu”, a declarat Tomac.
Eugen Tomac a evitat sa spuna ce va face mai departe. „Raman un om activ, implicat si extrem de optimist. Sunt foarte multe proiecte in care ma regasesc. Nu pot sa va spun cu exactitate unde ma vad peste cateva zile. Chiar daca nu voi mai fi secretar de stat, voi fi aproape de romanii din Republica Moldova”, a spus Tomac.

Cristian Rizea, presedintele PSD diaspora, a cerut, acum cateva zile, demisia lui Eugen Tomac, acuzandu-l de alocare discretionara de fonduri. Tomac a declarat astazi ca decizia sa de a demisiona nu are legatura cu acuzatiile care i-au fost aduse.

Eugen Tomac a fost numit in functia de secretar de stat pentru romanii de pretutindeni in 2009.

Alte ştiri despre: