15:02, 27 Mai 2018
, PRO TV

Este haos in Franta, din cauza protestelor impotriva presedintelui Emmanuel Macron. Furiosi de reformele promovate de acesta, sute de mii de oameni au iesit pe strazi - VIDEO


Este haos in Franta, din cauza protestelor impotriva presedintelui Emmanuel Macron. Furiosi de reformele promovate de acesta, sute de mii de oameni au iesit pe strazile Parisului si au manifestat violent. Scutierii au intervenit cu bastoane si gaze lacrimogene.Cu fetele acoperite, mii de tineri au protestat pe strazile capitalei franceze. Inceputa initial pasnic, manifestatia a degenerat in scurt timp. Oamenii au scandat lozinci impotriva presedintelui, iar apoi au inceput sa arunce cu pietre in politistii mobilizati pe strazi. Agentii au intervenit in forta.

 

Mai multe magazine si o statie de autobuz au fost distruse. S-a protestat si in alte 100 de orase din Franta, unde la fel au fost incidente violente. Potrivit organizatorilor, in toata tara ar fi manifestat in jur de 250 de mii de persoane.

 

Oamenii sunt nemultumiti de reformele promovate de Emmanuel Macron in politica si economie. Macron a devenit presedinte anul trecut, iar de atunci au avut loc mai multe demonstratii impotriva sa.

Alte ştiri despre: