15:25, 6 Septembrie 2017
, PRO TV

Emisiunea InPROfunzime revine. Lorena Bogza isi asteapta invitatii in fiecare zi de joi cu cele mai fierbinti subiecte. Liderul PL, Mihai Ghimpu, invitatul de maine seara - VIDEO


Cel mai longeviv talk-show politic din tara revine de maine pe micile ecrane. Lorena Bogza isi asteapta invitatii in fiecare zi de joi cu subiecte fierbinti si intrebari incomode.


 

Lorena BOGZA, MODERATOR ”IN PROFUNZIME”: ”Emisiunea InPROfunzime va fi la fel de buna ca si pana acum, asta pot sa promit. Ne intoarcem in ziua de joi deja, e marea schimbare care se va produce."

 

 Asa ca in fiecare joi, la ora 21, veti putea urmari din nou cele mai aprinse dezbateri, cu cei mai interesanti invitati. Asta desi unii politicieni au evitat pana acum sa vina la emisiuni.

 

Lorena BOGZA, MODERATOR ”IN PROFUNZIME”: Sper sa avem invitati dintre cei mai asteptati, sper ca cei de la putere sa vina, sa accepte, il asteptam pe dl Plahotniuc, pe Dl Filip, asteptam PD-ul la emisiune.”

 

 I-am invitat pe cei de la putere: Vlad Plahotniuc, Andrian Candu, Marian Lupu si Pavel Filip. Doar in ultimul an i-am trimis premierului 11 invitatii. L-am invitat din nou in aceasta saptamana, insa si de aceasta data am primit drept raspuns un refuz.

 

Pavel FILIP, PRIM-MINISTRU: ”Daca ati observat, nu m-am perindat prea mult la tv, am avut putine aparitii, m-am concentrat pe lucru in executiv, cand mergi prea des, oricum te lasi atras in polemici si mie nu imi place.”

 

 Invitatul primei emisiuni din aceasta saptamana este liderul PL Mihai Ghimpu.

Alte ştiri despre: