18:54, 1 Iunie 2018
, PRO TV

Dupa doua saptamani de promisiuni, in ultima zi de campanie, cei doi candidati, care se vor confrunta in turul doi la alegerile din Chisinau, au facut totalurile - VIDEO


Dupa doua saptamani de promisiuni, astazi in ultima zi de campanie, cei doi candidati, care se vor confrunta in turul doi la alegerile din Chisinau, au facut totalurile. Andrei Nastase a apreciat intalnirile cu alegatorii pe care i-a indemnat duminica la vot. Ion Ceban a vorbit despre dezbaterile la care a participat de unul singur, dar care in opinia sa au fost productive deoarece a vorbit cu orasenii.


 

Andrei Nastase a declarat ca cele doua saptamani de campanie electorala pentru al  doilea tur de scrutin au fost pline de atacuri la adresa sa.

 

Andrei NASTASE, CANDIDAT PPDA: “Socialistul Ion Ceban, a preluat stilul, mijloacele si informatiile mincinoase ale holdingului lui Plahotniuc din campania prezidentiala. Trebuie doar sa iesim la vot si va fi bine. Chisinaul se iubeste, nu se stapaneste.”

 

 Iar socialistul Ion Ceban a ales sa traga linia chiar in fata primariei, unde spera sa ajunga dupa alegerile de duminica. Acesta spune ca in cele doua saptamani a reusit sa-si prezinte mai bine programul electoral.

 

Ion CEBAN, CANDIDAT PSRM: “Le-am demonstrat tuturor ca pentru mine si pentru echipa mea in aceste alegeri a contat doar Chisinaul si problemele cu care se confrunta ei, nu jocurile murdare ale unor pretendenti la Primaria capitalei. Regret ca dl Nastase nu a acceptat sa dezbatem punctual fiecare problema.”

 

 Turul doi al alegerilor locale noi in care se vor confrunta Andrei Nastase si Ion Ceban va avea loc duminica. Viitorul primar al capitalei se va afla in functie timp de un an.

Alte ştiri despre: