20:07, 17 Iunie 2017
, PRO TV

Dupa ce liderul de la Tiraspol a avut o intrevedere cu un functionar de la ministerul de Externe al Marii Britanii, autoritatile de la Chisinau spun ca vor cere explicatii Londrei despre intalnire


Dupa ce liderul de la Tiraspol a avut ieri o intrevedere cu un functionar de la ministerul de Externe al Marii Britanii, autoritatile de la Chisinau spun ca vor cere explicatii Londrei despre intalnire.


 

Andrian CANDU, PRESEDINTE PARLAMENT: ”Daca intr-adevar, a avut loc, noi vom solicita ministerului nostru de Externe sa solicite de la ei informatii in ce calitate a fost aceasta intrevedere, pentru ca este un teritoriu nerecunoscut pe plan international”.

 

Tot la Londra, Krasnoselski a tinut un discurs in cadrul Uniunii Oxford, clubul de dezbateri al celebrei universitati. Intr-un comunicat de presa, Tiraspolul sustine ca Vadim Krasnoselskii, alaturi de alti doi subalterni, a discutat cu un functionar britanic de la Externe inclusiv despre relatiile dintre regiunea din stanga Nistrului si Marea Britanie. Cu toate acestea, britanicii nu au plasat vreun comunicat despre intrevedere.

Alte ştiri despre: