13:54, 5 Martie 2018
, PRO TV

Dupa ce a vrut sa fie presedinte, vrea sa fie si primar. Andrei Nastase este candidatul PDA pentru functia de primar general al capitalei: "Noi nu ne ajustam ceasurile dupa ceea ce vrea acest regim oligarhic"


Dupa ce a vrut sa fie presedinte, acum vrea sa fie si primar. Andrei Nastase este candidatul celor de la Platforma Demnitate si Adevar pentru functia de primar general al capitalei.


 

In data de 3 martie Platforma DA s-a intalnit in cadrul unei sedinte de lucru si a fost adoptata o declaratie.

 

Declaratia: "Chiar din momentul aparitiei sale, Da a pledat constant, am demonstrat prin fapte nu prin vorbe, atunci cand am iesit sa protestam impotriva regimului oligarhic. Am inteles ca ceea ne apropie este mult mai important. Ne-am asumat atunci un principiu. Vom face istorie. Consideram in continuare alaturi de zecile sau sutele de oameni ca este nevoie de o noua politica. Oameni care au demonstrat in timp ca nu pot fi influentati de nimeni, si ca pot sa se sacrifice."

 

Andrei NASTASE, LIDEER PLATFORMA DA: "Vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit in acest demers al nostru. Inca nu a fost decise de actuala guvernare. Noi nu ne ajustam ceasurile dupa ceea ce vrea acest regim, noi ne ghidam in permanenta de lege. Legea spune clar. 20 mai o sa fie alegeri la Chisinau si la Balti. Vreau sa traim intr-o tara normala, medicii sa-i ajute pe bolnavi.

 

Aceasta este schimbarea pe care doresc sa o infaptuiesc. Vreau sa incepem cu ceea ce este fundamental si de bun simt. Incepem cu Chisinaul si vom continua cu intreaga tara. Acest regim oligarhic ne adanceste in saracie. Trebuie sa desvoltam aceasta campanie.

 

Am discutat cu cateva zile in urma cu cei de la PAS si le-am cerut sa ne sustina, ei ne-au spus ca vor veni cu un raspuns.Vom discuta cu partenerii nostri si vom veni cu o declaratie in acest sens. Sunt foarte multe lucruri de facut la primarie, dar pornim de la haos si coruptie. Este mult de lucrat. Cel care vorbeste de foc sa nu indrazneasca sa incalce legea. Noi vom insista ca aceste alegeri locale sa se produca. Este important ca sa castigam primaria."

Alte ştiri despre: