12:22, 6 Februarie 2019
, PRO TV

Dumitru Ciubasenco, invitat astazi la dezbaterile de la PRO TV. Profilul candidatul Partidului Nostru, pe circumscriptia uninominala 28


Invitati la dezbaterile de astazi vor fi candidatii de pe circumscriptia 28. Unul dintre ei este si concurentul Partidului Nostru, Dumitru Ciubasenco.


 

Potrivit moldova.org, Ciubasenco s-a născut pe 14 august 1963 la Chişinău.

 

A studiat la facultatea de jurnalism a Universităţii de Stat din Chişinău, apoi s-a transferat la secţia internaţională a Universităţii de Stat din Moscova, pe care a absolvit-o în anul 1985.

 

A lucrat în presă peste 30 de ani.

 

În perioada sovietică a fost angajat la agenţiile ATEM/TASS, APN/RIA, iar după prăbuşirea URSS a fondat şi a fost vicedirectorul agenţiei „Infotag”.

 

A scris pentru agenţia de presă Reuters.

 

În 2016 a participat la alegerile prezidenţiale reprezentând formaţiunea politică Partidul Nostru, condusă de Renato Usatîi. Ciubaşenco este şi vicepreşedintele partidului.

 

Concurentul si-a anuntat participarea la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, in calitate de reprezentant al PN pe circumscriptia nr. 28 a sectorului Rascani din capitala.

 

CEC a publicat declaratia de avere a candidatului.

 

Organizatiile constituente ale Initiativei Civice pentru un Parlament Curat 2019 (ICPC) nu au publicat profilul concurentului.

Alte ştiri despre: