21:59, 22 Februarie 2018
, PRO TV

Dorin Chirtoaca: "Nu am dorit sa-mi dau demisia pana in ultima clipa, incercand pe toate caile sa revin la serviciu. Orice primar ales pe 20 mai va fi blocat mult mai tare, decat am fost blocat eu"


"Nu am dorit sa-mi dau demisia pana in ultima clipa, incercand pe toate caile sa revin la serviciu. Orice primar ales pe 20 mai va fi blocat mult mai tare, decat am fost blocat eu." Asta a declarat Dorin Chirtoaca, astazi, in cadrul emisiunii InPROfunzime.


 

Dorin CHIRTOACA, PRIMAR DEMISIONAR: "Si-au urmarit scopurile politice cerandu-mi demisia. Nu am dorit sa-mi dau demisia pana in ultima clipa,  incercand pe toate caile sa revin la serviciu.

 

Tinund cont de faptul ca legea e de partea regimului si pentru ca deacum in colo in cazul in care nu mi-ar fi depus demisia automat statea doamna de acolo pana in 2019. 

 

Legea spune ca trebuie sa avem alegeri pe 20 mai. La noi atatea s-au inventat in ultimii ani, ca nu ne va mira acest lucru, daca alegerile nu vor fi. Orice primar ales pe 20 mai va fi blocat mult mai tare, decat am fost blocat eu.

 

Se va incerca distrugerea lui si pana la alegerile parlamentare. Socialistii oricum nu au nicio sansa. Prezindentialele sunt totusi altceva decat alegerile locale in Chisinau. Dodon este parte a regimului. Mandatul este pana in 2019, doar pe un an. 

 

Alta solutie nu ar fi fost, pentru ca tot eu as fi acuzat ca am predat pe tava primaria celor care au pus maine pe tara noastra. Acestia sunt Plahotniuc, Dodon."

Alte ştiri despre: