11:48, 23 Februarie 2018
, PRO TV

Dorin Chirtoaca considera ca PD si PSRM actioneaza, de fapt, impreuna, simuland animozitati, ca sa formeze o majoritate parlamentara dupa 2018. “Au facut referendum impreuna, au pus-o pe Silvia Radu la Primarie, au votat sistemul electoral mixt”


Primarul demisionar al Chisinaului sustine ca pana acum comunitatea internationala a fost speriata de autoritati cu pericolul venirii lui Dodon si a PSRM la putere, insa aceasta sperietoare nu va mai functiona pentru ca PD si PSRM si-ar fi developat colaborarea.


 

Dorin CHIRTOACA, PRIMAR DEMISIONAR: “Din pacate si comunitatea internationala a fost tot timpul, pana acum cel putin, nu stiu cum va fi de acum incolo, a fost jucata sau speriata cu acest pericol – Partidul Socialistilor/Dodon/Rusia – playing the Russian card, cum discutam cu ambasadori acreditati in Republica Moldova.

 

Aceasta sperietoare care se flutura tot timpul, cu Dodon, socialisti, anticipate, a functionat pana la un moment dat. Acum nu mai are cum sa functioneze tinand cont de faptul ca ei s-au developat, ca sunt una si aceeasi structura, doar ca simuleaza mai multe partide. Ei au facut referendum impreuna, ei au pus-o pe Silvia Radu la primarie, ei au votat sistemul electoral mixt, ei impart oamenii la Moldova Gaz, ei pun ambasadori impreuna, ei au transferat cladirea Presedintiei de la unul la altul ca sa-si poata face cetateanul reparatie. Deci, simuleaza. Suspendarile sunt de ochii lumii.

 

Ei simuleaza opozitie tocmai pentru a-si pregati ziua de maine. Adica situatia de dupa alegerile din 2018 ca sa aiba o majoritate din nou, PSRM cu PD de data asta, de exemplu. Prin urmare, si alegatorii PSRM-ului au fost tradati. Si ai PD-ului au fost tradati.”

 


PD si PSRM nu au avut deocamdata reactii la declaratiile lui Dorin Chirtoaca facute in cadrul emisiunii In Profunzime.

Alte ştiri despre: