16:02, 17 Mai 2018
, PRO TV

Dorin Chirtoaca: "Nu exista candidatul Silvia Radu, exista Plahotniuc si masca Radu, nu exista Ion Ceban, exista Dodon si masca Ceban. Daca nu iesiti la vot, o sa fiti obiectele lui Plahotniuc"


"Nu exista candidatul Silvia Radu, exista Plahotniuc si masca Radu, nu exista Ion Ceban, exista Dodon si masca Ceban, iar daca locuitorii capitalei nu vor iesi la vot, atunci o sa fie obiectele lui Plahotniuc", asta a declarat astazi fostul primar Dorin Chirtoaca, care, in cadrul unei conferinte de presa a indemnat locuitorii capitalei sa iasa la vot.

Dorin CHIRTOACA, FOST PRIMAR: "Aceste alegeri nu au fost dorite de nimeni. Eu sper ca toata lumea stie ca eu nu as fi mers nici la o intelegere cu Plahotniuc si Dodon. Atunci cand am renuntat, m-am gandit la voi nu la mine. Acum pe 20 mai tot trebuie sa va ganditi la voi si sa votati. Nu exista candidatul Silvia Radu, exista Plahotniuc si masca Radu, nu exista Ion Ceban exista Dodon si masca Ceban. Dvs aveti de ales sau mergeti la vot, sau o sa fiti obiectele lui Plahotniuc.

 

El vrea sa reduca cetatenii la obiecte, iar garderoba sa constea din economie si pana la ultimile magazine din sat, si pe acelea el le va controla. Ceban si Radu sunt mastile regimului Plahotniuc. Eu cred ca noi suntem destul de informati depsre toate. Daca acum nu mergem la vot, atunci la parlamentare sa nu ne plangem. Trebuie sa alegeti un primar al dvs, cum am fost eu, trebuie de creat un bloc anti-regim si atsta este singura solutie.

 

Cei de la Primarie acum vorbesc de pe pereti, au scos un pliant pe care sunt proiectele mele si spun ca au gasit la Primarie dezastru. Pe mine m-ati blocat timp de 10 ani, ei au stat mai mult la guvernare si au ramas sa va faca focuri de artificii. Daca vreti sa avem un viitor european, votati Valeriu Munteanu. Haideti sa vedem care este cel mai bun, ca doar acela poate fi primarul chisinauienilor. Plahotniuc a scos-o pe Apostolova si acum vor sa-l scoata pe Codreanu. Sa nu se puna intrebari dupa alegeri si sa nu se arate cu degetul." 

Alte ştiri despre: