13:17, 17 August 2017
, PRO TV

Trump pare tot mai izolat dupa declaratiile legate de violentele din Virginia. Mai multi oficiali americani au condamnat atitudinea presedintelui - VIDEO


Donald Trump pare tot mai izolat dupa declaratiile legate de violentele din Virginia. Mai multi oficiali americani au condamnat atitudinea presedintelui, care a fost contestat si in strada. Totul dupa ce liderul de la Casa Alba a spus ca ambele parti, atat nationalistii, cat si contramanifestantii lor, sunt de vina pentru ciocnirile de sambata. Intre timp, tanara care a murit in timpul protestelor a fost inmormantata.


 

Familia, prietenii si numerosi necunoscuti au luat parte la funeraliile femeii ucise sambata, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de tineri care protestau fata de adeptii suprematiei albilor. Parintii i-au adus un omagiu emotionant.


Mark HEYER, TATAL VICTIMEI: ”Am venit aici şi am fost copleşit. Copleşit de multitudinea de culori din această încăpere. Aşa era şi Heather. Nu conta cine eşti sau de unde vii. Dacă îi intrai în suflet, asta era.”

 
Mama ei a cerut ca oamenii sa lupte in continuare pentru egalitate si toleranta in societate.


Susan BRO, MAMA VICTIMEI: ”Mi-au ucis fiica ca să-i închidă gura. Ştiţi ce? I-aţi amplificat mesajul.”

 
Pe de alta parte, in jurul lui Donald Trump se aduna tot mai multe voci care condamna ideea promovata de el, potrivit careia ambele parti sunt de vina pentru violentele izbucnite. Mai multi oficiali i-au indemnat pe americani sa respinga rasismul, antisemitismul si ura. Weekend-ul trecut, ciocniri violente au izbucnit intre un grup de manifestanti nationalisti si cei care sunt impotriva rasismului.

 

Manifestatiile s-au incheiat cu un incident tragic, cand un individ a intrat in multime, omorand femeia de 32 de ani si ranind peste 20 de oameni.

Alte ştiri despre: