08:28, 13 Noiembrie 2017
, PRO TV

Donald Trump crede ca amenintarea nord-coreeana e mai importanta decat ingerintele Rusiei in alegeri: "Cred ca el stie acesta lucru" - VIDEO


Amenintarea nord-coreeana este mai importanta decat presupusa implicare a lui Putin in alegerile din SUA, spune Donald Trump care crede in sinceritatea lui Putin si considera ca impreuna cu Rusia si China, trebuie sa lupte impotriva amenintarii nord-coreene. Declaratiile au fost facute la Vietnam, inainte de a ajunge la summit-ului ASEAN, desfasurat in Filipine.


 

Donald TRUMP, PRESEDINTE SUA: Sunt surprins ca inca mai exista un conflict pe aceasta tema. Ceea ce am spus este ca eu cred ca el stie acest lucru si este foarte important ca cineva sa creada asta. Eu am senzaţia ca Rusia nu s-a implicat in alegeri.”

 

 Mai mult, Trump sustine ca SUA ar trebui sa se uneasca cu Rusia Si China impotriva amenintarii nord-coreene.

 

Donald TRUMP, PRESEDINTE SUA: Este foarte important sa ne intelegem cu Rusia, sa ne alaturam Chinei, sa ne alaturam Vietnamului pentru ca avem o multime de lucruri de vanzare. Iar sincer, Rusia si China in special, ne pot ajuta cu problema din Coreea de Nord, care este una dintre problemele noastre cu adevarat mari.”

 

 Dupa aceste declaratii, liderul de la Casa Alba a zburat la Manila, unde astazi a fost prima zi al summit-ului ASEAN. Acolo, Trump a fost intampinat cu proteste.

 

Sute de protestatari au blocat in aceasta dimineata o strada din capitala Filipinelor. Ca sa-si demonstreze nemultumirea fata de intalnirea presedintelui american cu cel al Filipinelor, manifestantii au ars o mocheta cu chipul lui Trump.

 

“Aceasta este o intalnire intre doi presedinti cu o mentalitate gresita si fascista si de aceea folosim spinner-ul fascist, Trump cu zvastika care descrie orientarea fascista a regimului Trump.” 

 

 In cadrul manifestatiei s-au produs altercatii intre protestatari si fortele de ordine care a folosit tunuri cu apa impotriva manifestantilor. 16 persoane au fost ranite, 10 protestatri si 6 politisti. Summitul ASEAN reprezinta finalul turneului din Asia pentru presedintele Statelor Unite, care a fost in Japonia, Coreea de Sud, China si Vietnam, in perioada 3-13 noiembrie. 

Alte ştiri despre: