15:41, 11 Octombrie 2017
, PRO TV

Seful statului vrea ca Moldova sa detina presedintia CSI in anii urmatori: "Vom depune eforturi pentru obtinerea acestui statut". In pozele de la Soci, Dodon apare mai mereu langa Putin - GALERIE FOTO


Dodon vrea ca Moldova sa aiba presedintia CSI in anii urmatori. Seful statului a scris pe pagina sa de facebook ca va depune toate eforturile pentru obtinerea acestui statut si ca ii pare rau ca asta nu s-a intamplat deja.


 

Presedintele tarii noastre a participat astazi la sedinta consiliului sefilor de state al CSI. Acesta a mai scris ca a adoptat mai multe decizii de importante acolo, insa nu a mentionat care. 


"In discursul pe care l-am rostit cu acest prilej, am mentionat importanta existentei CSI in interesele tuturor membrilor sai. Pentru noi, existenta CSI si a UEEA este fara echivoc o chestiune de supravietuire ca stat.", a scris Igor Dodon pe pagina de facebook. 


De data aceasta, Igor Dodon a mers in Rusia pentru a participa la sedinta consiliului sefilor de state al CSI si a consiliul economic suprem Euroasiatic. In calitate de sef de stat, Dodon a dat astazi mana pentru a sasea oara cu Vladimir Putin.

 

 

 

 

 

 

 

Alte ştiri despre: