16:00, 10 Ianuarie 2016
, PRO TV

Dodon: Socialistii nu vor merge la consultarile cu presedintele Timofti privind desemnarea unui candidat la functia de premier


Socialistii nu vor merge la consultarile cu presedintele Nicolae Timofti privind desemnarea unui candidat la functia de premier. Despre acest lucru a anuntat liderul PSRM Igor Dodon pe pagina sa de socializare.
Vezi mai jos mesajul postat de Igor Dodon pe pagina sa de facebook:

 

"Preşedintele Timofti iarăşi ne-a invitat la consultări (luni la 11:30). „În conformitate cu Constituţia”, spune el. Timofti înţelege că nu are rost să insiste să votăm un Guvern, de aceea ne cheamă doar pentru a respecta rigorile şi formalităţile.

Noi însă vom trece peste formalităţi şi îi vom răspunde din nou, public, domnului Timofti că Socialiştii nu vor veni la consultări, fiindcă ele nu au niciun rost.

Noi considerăm că unica soluţie pentru a scoate ţara din captivitate este declanşarea alegerilor parlamentare anticipate. Iar alegerea unui Guvern, oricare ar fi el, va menţine captivitatea asupra Republicii Moldova. Iată asta e deja direct împotriva Constituţiei.

Cînd preşedintele Timofti va înţelege aceste lucruri şi ne va invita la consultări despre cum putem ajunge mai rapid la anticipate, noi vom răspunde invitaţiei lui. Va veni oare la preşedinţie mintea moldoveanului cea de pe urmă?

Noi am actionat consecvent in interesele cetatenilor Republicii Moldova pe parcursul intregii prrioade cit ne aflam in opozitie. Acum ca niciodata sintem aproape de atingerea obiectivului nostru principal - declansarea alegerilor parlamenare anticipate.

Alesii locali, deputatii si reprezentantii PSRM din toate raioanele deja actioneaza si se pregatesc intens pentru perioada electorala din aceasta primavara, cind PSRM va obtine din nou cel mai bun scor electoral si va cistiga aceste alegeri.

Ii chem pe toti socialistii si sustinatorii nostri sa fie uniti si mobilizati. PSRM va fi cel are va pune punct acestei guvernari dezastroase pentru tara. Sintem cei care am luptat mereu pentru a demasca fraudele acestei puteri eurounioniste, noi sintem cei care vor determina schimbarea spre bine a Republicii Moldova."

Alte ştiri despre: