12:14, 13 Septembrie 2017
, PRO TV

Dodon respinge candidatul PD la functia de ministru al Apararii si propune Guvernului un alt candidat. Despre cine este vorba


Seful statului a semnat un document prin care respinge candidatura propusa de PD la functia de ministru al Apararii si i-a trimis premierului Filip o scrisoare prin care isi propune propriul candidat pentru acest fotoliu.


 

Igor DODON, PRESEDINTE: "Eu consider ca inaintarea unei persoane care nu este profesionista, asupra careia planeaza suspiciuni de incalcarea legislatiei ce tine de salarizarea din surse externe, este inaccesibil. Trebuie sa se clarifice Guvernul. Mai mare bataie de joc de ministerul Apararii nu exista. Este un pas de lichidarea a ministerului Apararii. Eu voi fi alaturi de militari.

 

Astazi am semnat documentul prin care refuz candidatura si am semnat un alt document prin care recomand un profesionist. Gaiciuc Victor - este profesionist.

 

Am semnat aceasta scrisoare prin care recomand Guvernului sa inainteze aceasta candidatura.

 

Daca vor insista in continuare pe candidati incompetenti, eu nu voi semna. Ori acceptati profesionisti, ori vedeti care sunt alte solutii."

Alte ştiri despre: