17:41, 18 Iunie 2017
, PRO TV

Dodon, la fel ca si Candu, despre concluziile Comisiei de la Venetia: indiferent de recomandarile expertilor, proiectul va fi votat pentru ca... asa vor cetatenii - VIDEO


Igor Dodon refuza sa spuna cat l-a costat totusi vacanta in Antalya si nici cum ii va intoarce favoarea presedintelui turc. Presedintele a evitat subiectul, a vorbit insa mai mult despre opinia comisiei de la Venetia. Exact ca si presedintele parlamentului ieri, astazi Igor Dodon a spus ca indiferent de recomandarile expertilor, proiectul va fi votat pentru ca... asa vor cetatenii.


 

VIDEO IN CURAND

 

Igor DODON, PRESEDINTE: ”Noi singuri ne decidem destinul si viitorul. Da expertii straini pot veni cu propuneri de imbunatatire si orice propunere care vine pentru imbunatatire va fi luata in considerare, insa proiectul va fi votat si va fi votat in urmatoarele saptamani pentru ca asta isi doreste poporul.”

 

Presedintele, care ceva timp in urma ii promitea lui Vladimir Putin ca, daca socialistii ajung la putere, Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana va fi anulat, afirma astazi ca opinia oficialilor europeni este irelevanta.

 

Igor DODON, PRESEDINTE: ”Nu tot ce ne recomanda cei din afara tarii este bine pentru RM. Cativa ani in urma cei din UE ne recomandau sa inregistram gay-ii in RM.”

 

Acum 2 zile Comisia de la Venetia a anuntat ca nu recomanda tarii noastre modificarea sistemului electoral, dar nici acordarea de imputerniciri suplimentare presedintelui, care ceruse mai multa putere ca sa dizolve Parlamentul. Dodon afirma ca oricum va fi una dintre intrebarile de la referendum din toamna.

 

 Igor DODON, PRESEDINTE: ”Vom vedea care va fi opinia cetatenilor, sunt sigura ca va fi pozitiva si dupa care vom gasi o formula conform practicilor internationale pentru ca presedintele sa poata sa dizolve parl sa mergemla anticipate.”

 

Seful statului refuza sa ofere detalii despre vacanta familiei sale, dupa ce subiectul a starnit confuzii.

 

 Igor DODON, PRESEDINTE: ”Nu atat de mult precum va imaginati, a fost invitatia catorva oficiali din Turcia, vreau sa le multumesc pentru ca au oferit familiei mele posibilitate sa se odihneasca.”

 

Igor Dodon a refuzat sa spuna ce va oferi in schimb oficialilor turci pentru favoare, mai ales ca recent liderul de la Ankara i-ar fi promis si bani pentru reparatia  cladirii presedintiei.

Alte ştiri despre: