16:13, 6 Martie 2013
, PRO TV

Doar Filat si atat! Liberal-democratii spun ca il vor accepta numai pe Vlad Filat la functia de premier


Doar Filat si atat! Liberal-democratii spun ca il vor accepta numai pe Vlad Filat la functia de premier

Doar Filat si atat! Liberal-democratii spun ca il vor accepta numai pe Vlad Filat la functia de premier. Anuntul a fost facut astazi de Iurie Leanca. Liberalii spun ca lucrurile trebuie discutate si nu anuntate in presa. Totodata, dupa ce PD si PL au sugerat ca si Leanca ar fi un bun premier, ministrul de Externe le-a recomandat acestora sa faca un club al fanilor.Daca ieri Mihai Ghimpu, dar si democratii au spus ca nu-l mai vor pe Filat in fotoliul de premier, astazi liberalii afirma ca trebuie purtate discutii in privinta unui nou premier.


Dupa ce in ultimele zile, atat liberalii, cat si democratii au spus ca Iurie Leanca are toate calitatile pentru a fi noul premier, liberal-democratul a venit cu o sugestie.


Dupa ce premierul va prezenta sefului statului demisia Guvernului, in termen de 45 de zile, presedintele va trebui sa inainteze o candidatura la functia de prim-ministru, dupa consultarea fractiunilor parlamentare.

 

In cazul in care legislativul nu va putea desemna Executivul din doua incercari, presedintele dizolva Parlamentul si anunta alegeri anticipate. 

Alte ştiri despre: iurie leanca, pldm, vlad filat,