17:54, 9 Octombrie 2014
, PRO TV

Deputatul PLDM Ion Butmalai, gata sa adera la un alt partid: Lista PLDM a fost intocmita la comanda lui Plahotniuc


Un deputat PLDM care nu s-a regasit pe lista electorala a partidului afirma ca aceasta a fost intocmita la comanda lui Vlad Plahotniuc. Liberal-democratul Ion Butmalai a refuzat sa ne ofere mai multe detalii. Ne-a spus doar ca este gata sa adere la un alt partid de dreapta, insa deocamdata asteapta ca Vlad Filat sa-i spuna de ce nu este in lista. De cealalta parte, PLDM infirma acuzatiile.


 

Ion BUTMALAI, DEPUTAT PLDM: ”La comanda lui Plahotniuc s-au eliminat multi colegi de-ai mei din PLDM si din PCRM de pe lista, a fost comandat de Plahotniuc, nu stiu cui, dar s-a conditionat, cand echipa nu va primi un raspuns concret de la conducere, o grupa de deputati de membri intreaba de ce nu s-a tinut cont de deciziile consiliului politic adica de ce nu v-ati regasit in lista? da, au dorit sa discute cu presedintele”.

 

Valeriu STRELET, LIDER FRACȚIUNE PLDM: ”Face declaratii necumpatate, lista a fost intocmita la biroul politic si consiliul national politic, fara amestesc din exterior”.

 

Acuzatiile lui Ion Butmalai vin dupa ce saptamana trecuta un alt deputat, Simion Furdui, care de asemenea nu a fost inclus in lista, l-a acuzat pe Vlad Filat ca s-ar fi lasat santajat de Iurie Leanca. Premierul ar fi venit cu propria lista atunci cand au fost alesi candidatii. Si atunci PLDM a negat acuzatiile.

Alte ştiri despre: