19:32, 17 Martie 2017
, PRO TV

Deputatii, uniti pentru raul Nistru. Alesii poporului au decis sa lupte impreuna impotriva constructiei a sase hidrocentrale ce ar urma sa fie construite de Ucraina - VIDEO


Deputatii, uniti pentru raul Nistru. Alesii poporului au decis sa uite de divirgentele politice si sa lupte impreuna impotriva constructiei a sase hidrocentrale ce ar urma sa fie construite de Ucraina. Pentru mai multe informatii socialistii l-au chemat pe Ministrul Mediului, la raport.


 

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: "E o catastrofa... noi trebuie sa facem ceva..."

 

Dupa lungi dezbateri deputatii au decis sa semneze o declaratie comuna in care sa fie expuse toate ingrijorarile. Documentul urmand a fi transmis atat autoritatilor ucrainene, dar si organizatiilor internationale.

 

In principal, solicitarea ar fi ca Ucraina sa renunte la constructia celor 6 hidrocentrale pentru a fi prevenita   o catastrofa ecologica. Ministrul mediului a vorbit si despre contractul semnat cu o companie americana care va explora Moldova in urmatorii 5 ani pentru a gasi petrol si gaze.

 

Dupa ce l-au audiat pe Munteanu, socialistii au incercat sa-l dea jos pe Ministrul Transporturilor. Motiunea simpla insa nu a acumulat numarul necesar de voturi.


Alte ştiri despre: