12:50, 17 Martie 2017
, PRO TV

Deputatii despre vizita lui Dodon la Moscova: "A plecat sa primeasca instructiuni sau sa-l dojeneasca putin pentru ca nu a realizat ceea ce i-a spus la prima vizita" - VIDEO


A plecat sa primeasca instructiuni, ar fi bine sa stea acolo sau a mers sa solutioneze probleme, este parerea deputatilor despre noua vizita a lui Dodon la Moscova.


 

Tudor DELIU, deputat PLDM "A plecat sa primeasca instructiuni, sa-i dea foaia de parcurs sau sa-l dojeneasca putin ca nu a realizat ceea ce i-a spus la prima vizita"

 

Bogdan TIRDEA, deputat PSRM: "Noi nu intrebam de exemplu de ce se duce Candu atat de des in Romania sau Marea Britanie sau de ce se duce Filip undeva acolo..pe Canare. E simplu, presedintele a solutionat cateva probleme, prima problema deportul la moldoveni, dar si problema pentru intreprinderile vinicole..."

 

Mihai GHIMPU, lider PL: "Ar fi bine sa stea numai acolo...Rusia e tara lui. Ar fi bine sa se duca si sa numai vina inapoi"

 

Iurie LEANCA, presedinte PPEM: "In anul 2001, cand tovarasul Voronin, in primul an de presidentie a vizitat 6 ori Mosscova, insa dupa acea perioada de miere a urmat sanctiuni si asa mai departe..." 

Alte ştiri despre: