19:20, 14 Iulie 2017
, PRO TV

Democratii si liberalii se acuza reciproc de minciuna. PL sustine ca PD va micsora salariile functionarilor publici, iar democratii declara ca, din contra, lefurile acestora vor creste - VIDEO


Pana de curand colegi de coalitie, democratii si liberalii se acuza reciproc de minciuna. PL sustine ca PD va micsora salariile functionarilor publici, in timp ce democratii declara ca, din contra, lefurile acestora vor creste.


 

Alina ZOTEA, DEPUTAT PL  "In programul electoral PD spunea ca urmareste cresterea economiei, cresterea veniturilor cetatenilor, veniturilor la bugetul de stat, investitii, etc. Una scriu si alta fac. In program au scris ca vor majora veniturile cetatenilor, in realitate micsoreaza salariul, ceea ce inseamna ca au mintit alegatorii.”

 

Sergiu SIRBU, VICEPRESEDINTE PD ”Rusine, dragilor fostilor colegi! Nu inteleg frustrarea acestora, sa spuna asa minciuna si manipulare.”

 

Iurie CIOCAN, SEF CENTRUL IMPL. REFORMELOR ”Platile salariale vor fi majorate. Din contul  numarului de angajati care va fi redus in urma reformei.”


Potrivit Centrului pentru Implementarea Reformelor, in urma reformei Guvernului ar urma sa fie dati afara aproape o treime din angajatii ministerelor, ceea ce inseamna ca din banii pentru salariile acestora vor fi majorate salariile functionarilor care vor ramane. Noua Lege a Guvernului a fost votata saptamana trecuta in lectura finala de deputati, iar imediat ce va fi promulgata si de seful statului, premierul va veni in Parlament cu noua structura a executivului, numarul ministerelor va scadea de la 16 la 9. Astazi parlamentarii au ajustat legislatia.

Alte ştiri despre: