12:10, 12 Iunie 2018
, PRO TV

Democratii se plang ca doua partide de opozitie - PPDA si PAS le critica si le ataca proiectele de la guvern: "Duc populatia in eroare, au pornit o campanie de denigrare"


Democratii sustin ca doua partide de opozitie - PPDA si PAS le critica si le ataca proiectele de la Guvern si astfel duc oamenii in eroare. Declaratia a fost facuta de purtatorul de cuvant al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari, in cadrul unui briefing de presa.
Vitalie GAMURARI, PURTATOR DE CUVANT PD: "Ataca proiectul Prima Casa, care are rezultate bune. 

 

PPDA, PAS incearca sa duca populatia in eroare, precum acest proiect este irealizabil si nu poate sa aduca beneficii oamenilor.

 

Sunt peste 100 de beneficiari in cadrul Prima Casa 1, care deja intra in casele lor. Sunt alte peste 100 de persoane care au depus dosarele pentru a beneficia de acest proiect. Este un proiect atractiv. In curand va fi lansat si Prima Casa 2, destinat celor care activeaza in institutiile de stat.

Suntem siguri ca si acest proiect va avea succes.

 

Nu este doar proiectul Prima Casa, care estea atacat de oponentii nostri. Este vorba si de proiectul privind ghiseul unic. Este vorba despre programul privind acordarea ajutorului agricultorilor tineri, aducerea noilor ambulantele, realizarea unui proiect de la Apa- Canal.

 

Atunci cand sunt atacate aceste proiecte, sunt atacate neargumentat. Sunt declaratii politice.

 

Multe dintre proiecte sunt realizate pentru prima data in Republica Moldova.

 

De fiecare data noi privim criticile, daca sunt argumentate, noi le analizam. Dar noi suntem in fata unei campanii de denigrare, campanie negativa.

 

Pentru ati face PR politic dai vina pe PD."

Alte ştiri despre: