18:47, 13 Iulie 2017
, PRO TV

Democratii au transformat tara intr-un cazino, a spus in parlament Maria Ciobanu. Schimb de replici intre deputati in timp ce dezbateau un proiect de modificare a legii jocurilor de noroc - VIDEO


Democratii au transformat tara intr-un cazino, a spus astazi in parlament deputatul PLDM, Maria Ciobanu. Enervat rau, Andrian Candu i-a adus aminte liberal-democratei de periada in care PLDM era la guvernare si a declarat ca acum se fura mai putin. Schimbul de replici a avut loc in timp ce parlamentarii dezbateau un proiect de modificare a legii jocurilor de noroc.


 

Maria CIOBANU, DEPUTAT PLDM: "PD a transformat RM intr-un cazinou mare."

 

 Andrian CANDU, PRESEDINTE PARLAMENT: "Eu sunt vicepresedinte al PD si imi permit sa dau replica. De cand suntem noi, nu se fura sau se fura mai putin, apropo si incasari la vama, de ce pana atunci cat a fost administrat de partidul dvs nu se intampla."

 

 Discutiile aprinse s-au iscat in timp ce deputatii dezbateau mai multe modificari, propuse de democrati, la legea privind organizarea si desfasurarea jocurilor de noroc. In final insa proiectul a fost lasat pentru alta zi.

 

Legea privind desfasurarea jocurilor de noroc a fost votata in luna decembrie anul trecut. Aceasta prevede ca statul va institui monopol la toate tipurile de joc de noroc, exceptie facand cazinourilor, fata de care s-au inasprit conditiile.

Alte ştiri despre: