16:44, 8 Aprilie 2018
, PRO TV

De Pasti, politicienii au avut grija sa se afiseze nu doar pe la slujbele de Inviere, dar si pe facebook, acolo unde se lauda cu tot ce fac - VIDEO


De Pasti, politicienii au avut grija sa se afiseze nu doar pe la slujbele de Inviere, dar si pe facebook, acolo unde se lauda cu tot ce fac. Astazi, oficialii au lasat sa curga felicitarile pe retelele de socializare. Unii, mai atenti, au publicat chiar filmulete in care nu au ezitat sa faca noi promisiuni.


 

Vicepremierul Iurie Leanca a ales sa-si inregisreze mesajul de felicitare langa Scara Cascadelor din Parcul Valea Morilor.

 

O locatie la fel de populara a fost aleasa de Igor Dodon. In fata manastirii Capriana, satul de bastina a mamei sake, presedintele le-a urat  pace si intelegere moldovenilor.

 

Renato Usatii a fost de aceasta data ceva mai rezervat si a publicat un simplu video in care apare intr-o biserica cu o lumanare in mana. 

 

Candidatul liberarilor la functia la localele din mai din Chisinau, Valeriu Munteanu, a relaizat un adevarat filmulet in care apare cu familia, pregatind cozonaci.

 

Mesaje scurte de felicitare au mai postat pe facebook Vlad Plahotniuc, Andrei Nastase, Andrian Candu,  Maia Sandu, Mihai Ghimpu sau Vadim Pistrinciuc.

Alte ştiri despre: