16:38, 15 Octombrie 2018
, PRO TV

De parca ar fi sarbatoare nationala. Ziua de joi a fost declarata zi libera pentru toti locuitorii din Autonomia Gagauza si asta pentru ca la Comrat va ajunge presedintele turc, Recep Erdogan


De parca ar fi sarbatoare nationala. Ziua de joi a fost declarata zi libera pentru toti locuitorii din Autonomia Gagauza si asta pentru ca la Comrat va ajunge presedintele turc, Recep Erdogan.


 

Anterior, Igor Dodon spune ca Erdogan va inaugura acolo o gradinita, un spital, o scoala si un azil de batrani, iar la Chisinau - presedintia. Erdogan vine miercuri la Chisinau si se va intalni cu premierul Pavel Filip. Autoritatile nu au anuntat cand anume va fi inaugurata presedintia pentru reparatia careia Turcia a oferit 10 milioane de euro.

 

Unii critici au spus ca expulzarea profesorilor turci de la liceul Orizont ar fi fost rasplata Moldovei pentru asta. Presedintele Turciei va face o vizita de doua zile in Moldova pe 17 si 18 octombrie. Anterior, Dodon declara ca presedintia va fi inaugurata pe 27 august, de Ziua apoi ceremonia a fost amanata.

Alte ştiri despre: