23:54, 7 Iunie 2018
, PRO TV

Cum va colabora primarul ales, Andrei Nastase cu fractiunile din CMC: "Majoritati, eu cred ca se pot face natural fara artificii Prioritati putem discuta". Bulat: "Nu am vrea ca primarul sa se ascunda in cabinetul sau"


Intrebat cum va colabora cu fractiunile CMC, primarul ales a declarat in cadrul emisiunii InPROfunzime ca majoritatile se pot face natural, fara artificii si favoruri.


 

Contati pe sprijinul socialistilor?

 

Andrei NASTASE, PRIMAR ALES: In CMC nu ar trebui sa vorbim despre socialisti, liberali. Acolo trebuie sa fie consilieri. Voi aborda consilierii in mod egal, fara a avea prioritate politica si geopolitica."

 

V-ati gandit cu cine veti colabora?

 

Andrei NASTASE, PRIMAR ALES: "Democratie se face cu majoritati, vom miza pe o majoritate, acum ca acesti consilier sunte de la un partid sau altul, pentru mine conteaaza ca ei sa vina cat se poate de exact nu sa spuna azi votam una si maine sa vina si sa zica nu ca de fapt. Trebuie sa votam proiecte necesare. Aceste majoritati, eu cred ca se pot face natural fara artificii care s-au facut pana acuma.

 

Prioritati putem sa discutam, bunuri, favoruri nu discutam. Cel care vine la primarie, vine cu o echipa, voi avea grija. Voi veni cu oameni care si-au demonstrat integritate si profesionalismul in spatiul public. Eu sunt un om care respecta legea."

 
Ion CEBANU, SEFUL FRACTIUNE PL IN CMC: "Proiectele incepute de dl Chirtoaca sa continue. Relatia noastra trebuie sa se bazeze pe beneficiile oraseanului. Este prematur sa discutam despre functii."

 

Ilian CASU, SEFUL FRACTIUNE PN IN CMC: "Este o chestiune de cum vom colabora cu primarul. Tinand cont de faptul ca atat consilierul si noul primarul vin sa reprezinte interesul public, eu nu vad aici o problema."

 

Veaceslav BULAT, SEFUL FRACTIUNE PPEM IN CMC: "Nu am vrea ca primarul sa se ascunda in cabinetul sau si sa nu iasa la discutii. Sa stabilim niste prioritati. Dl Nastase nu are timp pentru a stabili majoritati. Este important sa ne intalnim si sa stabilim prioritati si pe aceste prioritati sa lucreze primarul, tot executivul si consilierii municipali, iar in cazul acesta nu vor fi show-uri in sedintele consiliului."

Alte ştiri despre: