22:26, 18 Octombrie 2018
, PRO TV

Cum raspunde Vladimir Voronin la intrebarea: "Poate sau nu Igor Dodon sa participe la alegerile parlamentare?"


Vladimir Voronin ar candida in aceeasi cirmumscriptie cu Igor Dodon, pentru a vedea cine va castiga. Asta a declarat Liderul PSRM, intrebat daca poate sau nu seful statului sa participe la alegerile parlamentare.


 

Vladimir VORONIN, PRESEDINTE PCRM: "Am citit ceea ce a scris Tanase, indiferent de care este atitudinea mea fata de el, dar dumnealui tot acest lucru a confirmat ca Dodon nu poate participa. Ar fi bine sa candideze ca sa vedem raiting-ul, caci ei mereu se lauda ca au raiting mare.

 

Poate ca platesc sondajele? M-as baga si eu, daca se baga Dodon. Noi nu ne grabim, ceea ce fac ei in toata ziua, inainteaza candidati. Mai bine nu i-ai inainta. Depinde cum vor minti alegatorii. Daca vor fi falsificari masive, pe urma vor urma proteste, de ce Erdogan a facut acest cadou? Ca protestarii sa stee jos la pamant."

 

Anterior, seful statului spunea ca ar putea candida pe listele partidului socialistilor la alegerile parlamentare din toamna. Igor Dodon sustine ca legislatia nu-i interzice sa faca acest lucru.


Alte ştiri despre: