21:14, 7 Septembrie 2017
, PRO TV

Mihai Ghimpu: Vlad Plahotniuc sta in spatele dosarelor atribuite lui Dorin Chirtoaca, el vrea ca toti sa tremure in fata lui


Astazi, la emisiunea InPROfunzime, Mihai Ghimpu a declarat ca Vlad Plahotniuc sta in spatele dosarelor atribuite lui Dorin Chirtoaca.


 

Vlad Plahotniuc sta in spatele dosarelor atribuite lui Dorin Chirtoaca? 

 

Mihai GHIMPU, LIDER PL: "-Da, sigur. Dorin Chirtoaca o sa demonstreze ca totul a fost altfel. Este un dosar politic, este o comanda politica. Vin ordine de la cei care detin puterea, de la presedintele PD, el vrea sa arate tuturor ca a ajuns acolo sus si toti trebuie sa tremure in fata lui si daca nu fac ceea ce li se spune, atunci ajung la duba."


Dorin Chirtoaca a fost retinut acum 4 luni, fiind acuzat de trafic de influenta si luare de mita in dosarul parcarilor cu plata. El se declara nevinovat. Intre timp, a fost suspendat din functie. Curtea Constitutionala urmeaza sa decida daca suspendarea a fost sau nu legala. Acum doua zile, primarul suspendar s-a mai ales cuun dosar penal, in care este invinuit ca ar fi prejudiciat bugetul municipal cu 66 de milioane de lei. Dorin Chirtoaca sustine ca este un dosar mai ilegal decat primul.

Alte ştiri despre: