21:56, 21 Septembrie 2017
, PRO TV

Cum raspunde Maia Sandu la intrebarea: "Regretati ca l-ati votat pe Andrian Candu la functia de presedinte al Parlamentului?"


Maia Sandu a declarat la emisiunea InPROfunzime ca regreta faptul ca l-a votat pe Andrian Candu la functia de presedinte al Parlamentului.


 

Lorena BOGZA: "Regretati ca l-ati votat pe Andrian Candu la functia de presedinte al Parlamentului?" 

 

Maia SANDU, LIDER PAS: "Da, bineinteles ca regret. Atunci, daca te uitai la acest om scolit in Occident nu-ti dadeai seama ca este un hot. Un om cinstit nu ar putea lucra pentru aceasta guvernare corupta. Nu cred ca toata averea sa vine din bani munciti cinstit. Toate sunt povesti de adormit copiii. Nu am avut nici o interactiune cu el, l-am cunoscut de pe ecran.

 

Despre acuzatiile pe care le aduce in partea mea, pot sa spun doar ca fiecare cu impresiile lor, nu stiu despre ce extrateresti vorbeste domnul Candu. Eu zis sa coboare din elicopretul nasului sau si sa vada ce se intampla pe pamant."

 

VEZI SI: Schimb de "amabilitati" intre Maia Sandu si Andrian Candu. Presedintele Parlamentului o acuza de comportament ridicol si cinic, iar liderul PAS il face pe acesta mincinos.


Alte ştiri despre: