21:26, 7 Iunie 2018
, PRO TV

Cum raspunde Andrei Nastase la intrebarea: "Va ramane Codreanu si Grozavu la Primarie": "Eu sunt un om care respecta legea"


Intrebat cum se vede in postul de primar si daca va ramane Ruslan Codreanu si Nistor Grozavu la Primarie, Andrei Nastase spune ca nu slujeste niciunui regim si ca respecta legea. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime.


 

Cum va vedeti in postul de primar, cum veti proceda? Nu ati fost in politica de la Primarie.

 

Andrei NASTASE, PRIMAR ALES: "Nimeni nu se naste primar. Eu nu slujesc niciunui regim de pe aceasta lume. Eu trebuie sa fac un apel catre cineva care la fel ca si mine."

 

Cheia succesului?

 

Andrei NASTASE, PRIMAR ALES:  "Munca, munca. O echipa cu oameni onesti. Eu sunt jucator de fotbal si stiu ca daca nu pasezi nu ai cum. Voi avea grija ca tot ce este mai bun in societatea civila si vom face o echipa, pentru ca este foarte mult de munca la primarie. Eu cred ca o sa le facem fata."

 

Vedeti partenerii din PAS si PLDM in functie de consilieri, sefi de directie?

 

Andrei NASTASE, PRIMAR ALES: "Fara a exclude de cele 3 criterii pe care ne-am bazat in permanenta. S-ar putea sa gresesc si atunci sa vina cei din jur si sa ma ajute. Eu aplic Moldova curata, Parlamentul curat. In 2015 inainte de a intra in politica, eu am facut un apel catre toata presa independenta si i-am invitat pe toti sa ne verifice la nivelul integritatii, avere. Ca sa nu se produca chestia asta o sa apelez ca sa ne ajute. Ne dorim un alt mod de conducere."

 

Va ramane Codreanu si Grozavu?

 

Andrei NASTASE, PRIMAR ALES: "Pai sa ajungem si vom vedea."

Alte ştiri despre: