19:33, 17 Mai 2018
, PRO TV

Cum raspunde Andrei Nastase la intrebarea: "Presa afiliata PD sustine ca aveti 11 case. Cum explicati acest lucru?"


"Eu vreau sa fiu primar", la PRO TV. Candidatul Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, candidata independenta, Silvia Radu si candidatul Partidului Socialistilor, Ion Ceban, sunt invitatii Lorenei Bogza la dezbaterile de astazi, 17 mai.


 

Lorena BOGZA: Presa afiliata PD sustine ca aveti 11 case. Cum explicati acest lucru?

 

ANDREI NASTASE, candidat Partidul Platforma DA: "Am casa din banii munciti in privat. Nu am muncit la stat. Am casa familiei mele. Am casa parinteasca de la Floresti si este casa parinteasca a sotiei mele. In rest toate casele despre care vorbeste presa lui Plahotniuc si Dodon, sunt niste falsuri."

 

Potrivit declaratiei de avere, candidatul PPDA, Andrei Nastase, nu a castigat nici un leu, in schimb sotia acestuia, care locuieste in Germania, a avut un salariu de peste 63 de mii de euro. Acesta a inregistrat un venit de 35 de mii de euro din vanzarea unui Mercedes si 14 mii de euro din indemnizatiile pentru copii. Nastase detine 4 case de locuit, jumatate dintr-un apartament de 32 de metri patrati, un garaj si alte 5 imobile si este posesorul a 9 terenuri. Nastase conduce un Nissan Maxima din 2005 de 10 mii de euro.

Alte ştiri despre: